Јелена Карлуша повторно реши да им го подигне притисокот на обожавателите со она што е нејзин најголем адут- а тоа се големите гради.

Таа направи селфи во својот тоалет облечена во припиен син фустан низ кој ѕиркаат бујните гради. Се гледа дека добрата форма во која се наоѓа Јелена е резултат на напорното вежбање.