Пејачот Даниел Кајмаковски се најде во центарот на вмиманието на српска јавност откако на снимањето на шоуто „Твоето лице звучи познато“ покажал вкрстени раце.

Тој симбол на балканот симболизра двоглав орел како знамето на Албанија. Двоглавиот орел го „прославија“ швајцарските фубалери со албанско потекло, а потоа се префрли и на политичарите.

Србите одат доттаму што бараат Кајмакоски да биде протеран од Србија. Тој, пак, вели дека воошто не покажувал двоглав орел туку дека ги покажувал ноктите кои биле дел од неговиот сценски настап.

Проценете сами.