Албанската претставничка на Евровизија, Беса на црвениот тепих привлече внимание во црн фустан со бели детали во кој до израз дојдоа нејзините гради.

Таа призна дека модната комбинација е специјално направена за неа во Милано и дека очекува висок пласман.