Најмладата ќерка на Горан Бреговиќ,Лула, која во мај наполни 20 години, е заинтересирана за модата и дизајнот. Се занимава со нокти, поточно, уметничко цртање.

Работи во нејзиниот дом во Париз а не во салон, па ги „предупреди“ клиентите кои се алергични на мачки да го имаат на ум ова.

Познат е и нејзиниот ценовникот не е тајна: дизајнирањето на природни нокти чини 20 евра, за гел сет треба да одвоите од 30 до 40, во зависност од големината, додека „full freestyle“ чини 45 евра.