Една од најголемите српски ѕвезди Јелена Карлеуша ќе зборува за тоа како ѕвездите го слават еден од најважните христијански празници.

По тој повод пејачката откри ексклузивна.

– Ќе ја откријам ексклузивната. Јас сум во преговори со Нетфликс за да се играм себеси во филм. Многу активно зборувам за тоа, јас и еден од нашите многу познати актери би ги добиле главните улоги. Ќе си играм – рече таа.

Пејачката додала и дека повеќе нема да се карактеризира како атеист бидејќи верува дека живее според правилата на која било религија, а тоа е најважно.

Исто така, таа откри дека и на овој празник, иако многумина мислеа поинаку, се нашла со Душко и нејзините деца во иста куќа во која живеат заедно.