Безживотното тело на Вања Ѓорчевска било пронајдено во близина на селото Бразда, општина Чучер Сандево.

Таа била закопана во дупка  а во непосредна близина бил пронајден и запалениот автомобил „Цитроен“ кој му припаѓал на Панче Жежовски од Велес.

Истиот сторител, Љупчо Палевски ги убил Вања и Панче, соопштија вчера МВР и Обвинителството.

Фото: Телма