Фејсбукот знае да биде незгоден и забележува и тоа што не сакаме.Токму тоа му се случува на директорот на БЈБ Сашо Тасевски.На социјалните мрежи се појави фотографија од пукачот од Ласкарци Самед Мисини во лежерно кафе дружење со Мисини и опис-со среќа нека му е директорското кафе.

МВР тврди дека против ова лице се поднесени две кривични пријави а пак Тасевски тврди дека не се блиски.

Фотографиите кажуваат дека и тоа како се блиски пријатели.