Ознака: Владо Мисјаловски
Македонија

Мисајловски: Потребни се избори, тие се единствено разумно решение за излез од кризата

пред 9 мес.
Македонија

Мисајловски: На сила ако пројдат овие закони тогаш ќе ја видиме најголемата пљачка во историјата на Македонија

пред 1 година
Македонија

Мисајловски: Овој пратенички состав нема мандат за менување на Уставот, потребни се избори

пред 1 година
Интервју со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ

Мисајловски: Со овие анкети кога и да се случат изборите, СДСМ ќе изгуби со премногу разлика

пред 1 година
Македонија

Мисајловски: Македонија пред се и над се

пред 2 години
Македонија

Mисајловски: Oдговорност за вакви предавства мора да има

пред 2 години
Македонија

Мисајловски: Срамно е човек што соработувал со фашистите да го славите неговите лик и дело

пред 2 години
Македонија

Mисајловски: Заедничка цел на сите нас е како да ја поразиме неспособната власт на СДСМ и ДУИ

пред 3 години
Македонија

Мисајловски: Oва се сите ветувања на СДСМ за изградба на Клинички центар

пред 3 години
Македонија

Мисајловски: Tи си Македонијо бесмртна, жива вода подземна

пред 3 години
Македонија

Мисајловски: СДСМ не знае да одговори каде им се проектите бидејќи не постојат

пред 4 години
Македонија

Мисајловски: ВМРО-ДПМНЕ е најдобро на терен, ние не можеме да правиме кампања без да ги посетиме граѓаните

пред 4 години
Македонија

Мисајловски: Да се обединиме и приклучиме на обновата

пред 4 години
Порака на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ

Мисјаловски: На 15 септември умре вашето СЈО

пред 5 години