Денеска исчезнува хибридната форма за прогон кон ВМРО-ДПМНЕ и сите што мислат поразлично од оваа власт, порача на својот фејсбук профил, потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

Тој ја искористи познатата фраза на Бранко Црвенковски „На 15-ти септември!“ за да порача: „ЕПА НА 15 СЕПТЕМВРИ ВИ УМРЕ ВАШЕТО СЈО!“

НА 15 СЕПТЕМВРИ !!!
НА 15 СЕПТЕМВРИ !!!

ЕПА НА 15 СЕПТЕМВРИ ВИ УМРЕ ВАШЕТО СЈО !

Денеска исчезнува хибридната форма за…

Posted by Vlado Misajlovski on Sunday, September 15, 2019