Ознака: струја
Економија

Спремете се за поскапа струја од први јули

пред 3 години
Економија

Ќе има ли ново поскапување на струјата?

пред 3 години
Македонија

Жители на Чаир два дена се греат „на рати“ поради немање струја

пред 3 години
Економија

Нема да има промена на цената на струјата, тврди Бислимоски

пред 3 години
Економија

Милевски: РЕК Битола го доведува под прашање снабдувањето со струја среде зима

пред 3 години
Економија

Покрај во градежништвото, МПЦ влегува и во бизнисот со струја

пред 3 години
Економија

Со било каков увоз на струја, цената ќе расте

пред 4 години
Економија

Димитриеска Кочоска: Државата плаќа повисока струја затоа што ги испразнија акумулациите и ги пресушија езерата

пред 4 години
Економија

Ќе поскапи ли струјата: Прекинато производството на стуја од хидроцентралите

пред 4 години
Економија

ЕСМ ќе увезува струја, но сметките нема да поскапат

пред 4 години
Економија

МЖСПП: Привремено ќе запре производството на струја од хидропотенцијали

пред 4 години
Македонија

Геровски: Никој нема право самоволно да исклучува струја без судска пресуда

пред 4 години
Македонија

Денеска протести против поскапувањето на струјата во Скопје, Прилеп и Охрид

пред 4 години
Економија

Мицкоски: Владата за да не изгуби политички поени ја зголеми цената на струјата веднаш по изборите, ги крадат граѓаните

пред 4 години
Магазин

Утре без струја ќе останат делови од неколку скопски општини

пред 4 години
ВМРО-ДПМНЕ

Како процент од просечната плата струјата во Македонија е меѓу најскапите во Европа

пред 4 години
Економија

Македонците плаќаат најскапа струја ако се споредува со просечната месечна плата

пред 4 години
Економија

„Левица“: Главен виновник за поскапувањето на струјата е Кочо Анѓушев

пред 4 години
барање на Синдикати и здруженија

Регулаторна веднаш да ја повлече одлуката за поскапување на струјата

пред 4 години
Економија

Се “крчка“ ли нова повисока цена на струјата?!

пред 4 години