Ознака: Слави Трифонов
Регион

Пред штандот на Слави Трифонов ечи „Нема поубаво девојче од Македонче“ (ВИДЕО)

пред 1 месец
Регион

Најголемите антимакедонисти Борисов и Трифонов разговараат за коалиција

пред 1 година
Регион

Трифонов: Во Македонија нема бугарско малцинство туку Бугари

пред 2 години
Регион

Партнерите ќе се тужат: Tрифонов ќе го тужи Петков затоа што го нарече „мафија“

пред 2 години
Регион

Трифонов: Пратениците се купени

пред 2 години
Регион

Партијата на Петков објави дека пратеници од кај Трифонов ќе ја спасуваат владата да не падне

пред 2 години
пресликано сценарио

И Бугарија доби свои Крсто, Бети, Зекир, Владанка: Владата на Петков ќе се спасува со осумина пратеници

пред 2 години
Регион

Трифонов: Ја напуштив владата поради Македонија

пред 2 години
Регион

Слави Трифонов нема да дозволи да се тргне ветото за Македонија

пред 2 години
Регион

Трифонов бара од Петков да не го крева ветото за „Северно Македонците“

пред 2 години
обвинува мицкоски

Комедијантот Трифонов е еден од главните македономрзци

пред 3 години
Македонија

MНР и Владата молчат на навредите на Слави дека сме „северномакедонци“

пред 3 години
Македонија

Трифонов се дообјаснува: „Северномакедонците треба да ги признаат своите историски корени“

пред 3 години
Македонија

Слави Трифонов сака да се пазари: Укинување на визите за САД за Бугарите и влез во Шенген зоната за кревање на ветото за „северномакердонците“

пред 3 години
слави трифонов го врати мандатот

Бугарија оди на нови избори-нема датум за преговори за Македонија

пред 3 години
Магазин

„Пусти пусти моду“ хит на изборите во Бугарија

пред 3 години
Македонија

Борисов и Трифонов изедначени: И на овие избори во Бугарија тешко дека некој ќе направи влада

пред 3 години
Регион

Слави Трифонов го враќа мандатот за формирање влада во Бугарија

пред 3 години
Регион

Борисов го коментира враќањето на мандатот од шоуменот: Трифонов е политички плашливец

пред 3 години
Регион

Шоументот Слави го врати мандатот, Бугарија оди кон нови избори

пред 3 години