Ознака: рек битола
Економија

Златко Ќурчиевски нов директор на РЕК Битола

пред 3 години
ШЕКЕРИНСКА ВО ПОСЕТА НА ЕНЕРГЕТСКОТО СРЦЕ НА МАКЕДОНИЈА

РЕК Битола влегува во еколошка фаза – тендерот за филтри тежок 20 милиони евра

пред 3 години
во РЕК Битола

Заев : Новите филтри од 20,4 милиони евра се најголема инвестиција за заштита на животната средина

пред 4 години
Економија

Исклучен Блок 2 во РЕК Битола, сервисна активност за поголема оперативност

пред 4 години
Економија

РЕК Битола: СВ Инвест понуди најниска цена на наддавањето за технолошко чистење на БТО системот

пред 4 години
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Сомнителното работење на СДСМ и на оваа влада нема крај

пред 4 години
Дали Васко Ковачевски влијаел тендер во 4 очи од РЕК Битола да добие СВ Инвест, прашуваат од опозицијата

Арсовски: Постои сомнеж за огромен криминал во РЕК Битола

пред 4 години
Обвинување од ВМРО-ДПМНЕ

СДСМ го полни РЕК Битола со роднини на нивни функционери

пред 4 години
за ангажирање на рударска механизација за потребите на РЕК Битола

ВМРО-ДПМНЕ: Доделени 22 милиони евра без тендер и без механизација

пред 4 години
Економија

Блок 2 на РЕК Битола ставен во функција по редовниот ремонт

пред 4 години