Ознака: рек битола
Економија

Реакција од ЕСМ: РЕК Битола во моментов работи согласно потребите на електроенергетскиот систем

пред 4 недели
Економија

Милевски: РЕК работи со половина блок! Имаме дефекти и намалено производство

пред 4 недели
Економија

Комисија за енергетика на ВМРО-ДПМНЕ: Визијата на СДСМ за пропаст на енергетиката во Македонија

пред 2 мес.
Економија

Мавровски: Власта со својата неодговорност и суета го уништи РЕК Битола

пред 2 мес.
Економија

Милевски: РЕК Битола го доведува под прашање снабдувањето со струја среде зима

пред 3 мес.
Економија

Златко Ќурчиевски нов директор на РЕК Битола

пред 2 години
ШЕКЕРИНСКА ВО ПОСЕТА НА ЕНЕРГЕТСКОТО СРЦЕ НА МАКЕДОНИЈА

РЕК Битола влегува во еколошка фаза – тендерот за филтри тежок 20 милиони евра

пред 2 години
во РЕК Битола

Заев : Новите филтри од 20,4 милиони евра се најголема инвестиција за заштита на животната средина

пред 2 години
Економија

Исклучен Блок 2 во РЕК Битола, сервисна активност за поголема оперативност

пред 2 години
Економија

РЕК Битола: СВ Инвест понуди најниска цена на наддавањето за технолошко чистење на БТО системот

пред 2 години
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Сомнителното работење на СДСМ и на оваа влада нема крај

пред 2 години
Дали Васко Ковачевски влијаел тендер во 4 очи од РЕК Битола да добие СВ Инвест, прашуваат од опозицијата

Арсовски: Постои сомнеж за огромен криминал во РЕК Битола

пред 2 години
Обвинување од ВМРО-ДПМНЕ

СДСМ го полни РЕК Битола со роднини на нивни функционери

пред 2 години
за ангажирање на рударска механизација за потребите на РЕК Битола

ВМРО-ДПМНЕ: Доделени 22 милиони евра без тендер и без механизација

пред 2 години
Економија

Блок 2 на РЕК Битола ставен во функција по редовниот ремонт

пред 3 години