Ознака: Радоје Звицер
Регион

Звицер имал своја „полиција“ и куќа закопана во планинa

пред 1 година
Македонија

Списокот е долг: Покрај Звицер, „Македонци“ станаа и Вукотиќ, Пекер, и водачот на италијанската мафија Ндрангета

пред 1 година
Македонија

Звицер јадел човечки кебапи со сенф и многу кромид

пред 1 година
Регион

Еве кој е Звицер: Има неколку пасоши меѓу кои и македонски, никој не знае каде се крие

пред 1 година
Македонија

Најголемиот непријател на Звицер е Вучиќ бидејќи му го прекина конфорот

пред 1 година
Регион

Спречен атентат: Звицер планирал во февруари да го ликвидира Вучиќ

пред 1 година
Регион

Mило и Звицер сакаат да го ликвидираат Вучиќ?

пред 1 година
Регион

Звицер дава 100 милиони евра да го сруши Вучиќ!

пред 1 година
Македонија

Звицер, Вукотиќ, Волина,Пекер: МВР не побара поништување на пасошите на балканските нарко босови на кои им даде македонски пасош

пред 1 година
Регион

Веља невоља се жалел дека „Македонецот“ Звицер малку го плаќа

пред 2 години
Регион

„Македонецот“ Звицер избегал со авионот на Ѓукановиќ (ФОТО)

пред 2 години
Регион

Веља невоља му крадел од кокаинот на „Македонецот“ Звицер (ФОТО)

пред 2 години
Регион

Звицер стана тајкун во Јужна Америка

пред 2 години
Регион

Веља невоља бил на мекици кај Звицер

пред 2 години
Регион

Најдоа нова рута: Кавачкиот клан сега дрогата ја шверцува преку Албанија и Косово

пред 2 години
Регион

Водачот на Кавачкиот клан со македонски пасош пред апсење

пред 2 години
Регион

Како во серијата „Наркос“: Водачот на Кавачкиот клан се крие во Бразил и Доминикана со македонски пасош, го чуваат картели

пред 2 години
Регион

Веља го викал Звицер „шефе“

пред 2 години
Регион

Картелот „Меделин“ сега е обезбедување на „Македонецот“ Звицер

пред 2 години
Регион

Луѓе на Ескобар го кријат Звицер

пред 2 години