Ознака: помош
Економија

Туристичките агенции бараат од Владата да не ги заборави во новиот пакет за помош

пред 2 години
Магазин

Невработените преведувачи и толкувачи бараат од Владата да бидат опфатени со мерките за помош

пред 2 години
Економија

Занаетчиите бараат да бидат опфатени во петтиот пакет антикризни мерки

пред 2 години
Економија

Битиќи: Угостителите добиваат финансиска поддршка како и сите останати сектори

пред 2 години
Македонија

Владата им препорачува на државните институции да донираат пари за обновување на „Глобал“

пред 2 години
Економија

ССМ: Да се преземат сите напори со петтиот пакет мерки да им се помогне на работниците

пред 2 години
Економија

За да не им ги земат извршители, граѓаните со блокирани сметки до петок да ја подигнат помошта од 6.000 денари

пред 2 години
Економија

Заев: Во тек е исплатата на финансиската помош, средствата може да ги користат без рокови

пред 2 години
Економија

Добиените 6.000 денари може да се земат во кеш, да се плаќаат сметки или да купуваат производи од кој било производител

пред 2 години
Економија

Објавена е ажурирана листата на која може да проверите дали ви следува финансиска помош од 6.000 денари

пред 2 години
Македонија

Податоците се ажурираат: Граѓаните не можат да проверат дали добиле финансиска помош од Владата

пред 2 години
Економија

Овде може да проверите дали сте опфатени во четвртиот сет мерки

пред 2 години
Магазин

Страдна естрада: Уметниците ќе добијат по 21.000 денари помош од владата

пред 2 години
Економија

Помошта од 6.000 денари ќе се исплати во средината на месецов, парите може да се трошат до 25 декември

пред 2 години
Економија

Ако сте добиле картичка „Купувам домашно“, сега нема да добиете 6.000 денари на сметка

пред 2 години
Економија

Државната помош ќе се исплаќа на трансакциска сметка – кога и како граѓаните ќе можат да ги трошат овие пари?

пред 2 години
Економија

И граѓаните со блокирани сметки ќе добијат по 6.000 денари

пред 2 години
Економија

Сто и дваесет милиони денари од Буџетот за туристичките агенции

пред 2 години
Економија

Кривична пријава и глоби од 500 до 10.000 евра ако парите што ги дава државата не стигнат до работниците

пред 2 години
Економија

Арсовска: Македонската економија од државата доби најмал пакет помош во Европа

пред 2 години