Ознака: податоци
Македонија

Три починати и 96 новозаболени лица од ковид-19

пред 1 година
Македонија

Регистрирани 169 новозаболени од Ковид-19, едно починато лице

пред 1 година
Македонија

Регистрирани две починати и 202 новозаболени лица од ковид-19

пред 2 години
Македонија

Ковид податоци: Три починати и 41 новозаболени лица

пред 2 години
Македонија

Регистрирани 262 нови случаи на заболени од ковид-19, едно лице починало

пред 2 години
Македонија

Шест починати и 294 новозаболени од коронавирусот

пред 2 години
Македонија

Објавени податоците од пописот: Македонија има 54,25 отсто Македонци, 29,52 Албанци, 3,98 Турци…

пред 2 години
Македонија

Две починати и 48 новозаболени лица од ковид-19

пред 2 години
Македонија

Одново високи бројки: Регистрирани 1.197 новозаболени и 15 починати лица од Ковид-19

пред 2 години
Македонија

Во последните 24 часа регистрирани се девет новозаболени лица од Ковид-19

пред 3 години
Македонија

Три починати и 10 новозаболени од Ковид-19

пред 3 години
Македонија

Дваесет новозаболени и две починати лица од Ковид-19

пред 3 години
Македонија

Шест починати и 43 новозаболени лица од Ковид-19

пред 3 години
Македонија

Без релевантни податоци од пописот нема да може да се креираат политики за одржлив развој

пред 3 години
Според најновите податоци

До септември Турција ја посетиле над 31 милион туристи или 15% повеќе од лани

пред 4 години
Рекордно намалување на невработеноста во земјите од ЕУ

Чешка лидер во Европа со најниска стапка на невработеност – во Македонија се уште висока

пред 5 години
Македонија

ИШ на Силјановска: СДСМ со „Големо око“ на Гугл Плеј собира лични податоци

пред 5 години
Софиски „Капитал“ ги оспорува податоците на бугрското МНР

„Каде исчезнаа Бугарите во Македонија“?!

пред 5 години
Скандал во Австрија

Австриски пошти продале лични податоци на над 5 милиони свои корисници

пред 5 години
Хакерски напад во Германија

Објавени лични податоци на стотици политичари, меѓу нив и на Меркел

пред 5 години