Ознака: плати
Економија

Близу 7.000 вработени не земале плата во февруари во очекување на државната помош

пред 1 месец
Економија

Ако недела е неработен ден, работодавачите најавуваат намалување на платите и бројот на вработени

пред 1 месец
Македонија

Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

пред 2 мес.
Економија

ССМ: Социјалниот дијалог треба да се прошири и на прашањето за родовиот јаз во платите

пред 2 мес.
Македонија

Заев: Продолжува растот на платите од месец во месец

пред 2 мес.
Економија

Бесими: Компаниите кои ќе инвестираат во развој, нема да ги враќаат средствата од финансиската поддршка за плати

пред 3 мес.
Економија

Синдикалната минимална кошничка за јануари 2021 година изнесува 33.650 денари

пред 3 мес.
Економија

За работодавачите кои не ја исплатиле платата, следува блокада и пренос на сметките кај вработените

пред 3 мес.
Економија

Туристичките агенции не прифаќаат кредити, бараат финансиска поддршка за плати

пред 3 мес.
Економија

ССМ: Владата да обезбеди финансиска помош и поддршка за компаниите

пред 3 мес.
Македонија

Владата ги објави примањата на кабинетот-Премиерот Заев со стажот зема најголема плата од 87.813 денари

пред 4 мес.
Економија

Деспотовски: Во индустриските зони треба да се вработат уште 7.300 лица и да се зголемат платите

пред 4 мес.
Економија

Субвенции за плати ќе има и следнава година

пред 5 мес.
Економија

ССМ бара УЈП со присилна наплата да обезбеди плата на оштетените работници

пред 5 мес.
Економија

Шумска полиција ќе добие поголеми плати

пред 5 мес.
Регион

Во Србија армијата ќе добие 10 отсто повисоки плати, двојно повеќе од лекарите и медицинските сестри

пред 5 мес.
Магазин

Платите на директорите во националните културни установи до 1.500 евра

пред 5 мес.
Економија

Со новиот буџет поголеми плати, патни трошоци и дневници

пред 6 мес.
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ бара уставните судии да ги вратат парите што си ги изгласаа сами

пред 6 мес.
Економија

Собраниската комисија ќе расправа за предлог-законот за поддршка на платите

пред 6 мес.