Ознака: парно
Македонија

Ковачевски вели дека во декември скопјани ќе имаат парно, за јануари не се знае

пред 1 година
Економија

Министерот Бектеши оптимистички: Струјата и парното нема да поскапат од 1 јануари

пред 2 години
Економија

Регулаторна бара БЕГ да ги сторнира августовските сметки за парното, во нив не биле вкалкулирани државните субвенции

пред 2 години
Економија

„Наздравје“: Парното ќе поскапи 14 посто

пред 2 години
Економија

Денеска ќе се знае за колку ќе поскапи парното греење

пред 2 години
Економија

Koвачевски вети дека скопјани нема да останат без парно

пред 2 години
Економија

Tопли радијатори уште денеска, набавете греалки додека е време

пред 2 години
Економија

БЕГ бара поскапување на парното од 1 јануари за 300%

пред 2 години
Македонија

Почнува грејната сезона, проверете ги радијаторите

пред 3 години
Економија

Државниот завод за статистика застана на страната на БЕГ во спорот со Град Скопје, кој сака да ја преземе топловодната мрежа

пред 3 години
Економија

РКЕ одобри измени за дистрибуција на топлина: Радијаторите ќе мора да греат и на 16 степени

пред 4 години
Економија

Субвенции за струја за семејствата погодени од Ковид-19

пред 4 години
Економија

Грејната сезона е почната-скопјани се жалат нема парно

пред 4 години
Магазин

Од утре почнува грејната сезона – радијаторите ќе работат од 6 до 22 часот

пред 4 години
Економија

Со новиот закон за градба задолжтелно приклучување на парно за новите згради

пред 4 години
Економија

РКЕ бара да не се издава одобрение за градење на зграда без обврска за приклучок за парно

пред 4 години
Економија

СДСМ: Сметките за парно се намалуваат за шест проценти

пред 5 години
Економија

Велковски: Од овој месец, граѓаните кои се греат на парно, ќе плаќаат пониски сметки

пред 5 години
Економија

Доставени 1300 барања од исклучените од парно до РКЕ

пред 5 години
информација од регулаторна комисија за енергетика

Исклучените од системот за парно да не ги плаќаат сметките за април, ќе се сторнираат

пред 5 години