Ознака: OTA
Македонија

= Јавното обвинителство да отвори истрага за шпионскиот софтвер, бара ВМРО-ДПМНЕ

пред 10 мес.
Македонија

Новиот шпионски софтвер на ОТА може да ја следи целата наша активност на интернет

пред 10 мес.
став на вмро-дпмне

Владата преку ОТА набавила опрема за следење на комуникациите за која нема законска рамка

пред 10 мес.
Македонија

Презентиран годишниот извештај за работата на ОТА-Лани активирани 475 нови мерки за прислушкување

пред 3 години
Македонија

Се прислушува двојно повеќе од претходно – Го слушаат ли и Мицкоски?

пред 5 години
Македонија

Димитриев: OТА за кирии плаќа 7.000 евра

пред 5 години
УБК заминува во историјата

Прв работен ден на Агенцијата за национална безбедност

пред 5 години
НЕ СЕ КОНТРОЛИРААТ СИТЕ ПРИСЛУШУВАЊА

ОТА следи 159 комуникации, меѓу нив и за „Рекет“

пред 5 години
анонимизацијата на наредбите е уредена со правилник

Директорот на ОТА нагласува: Дали некој број треба да се следи е одлука на Судот

пред 5 години
Македонија

ОТА ги почитува законите и процедурите, заклучок на надлежната собраниска Комисија

пред 5 години
Директорот на ОТА уверува дека нема незаконско прислушување

Во моментов во земјава се следат комуникациите од 188 броеви

пред 5 години
Македонија

ОТА прислушкувала за СЈО

пред 5 години
Македонија

ВО ЖИВО: Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и директорот на ОТА, Зоран Ангеловски

пред 6 години
Македонија

Опремата за прислушување се сели од УБК – комисија ќе контролира што се носи во новата ОТА

пред 6 години
Реформи во безбедносно-разузнавачките служби – до каде сме?

Само Господ може да гарантира дека нема пак да не прислушкуваат

пред 6 години
Пресинг

Само Господ може да гарантира дека нема пак да не прислушкуваат

пред 6 години
Собрание

Зоран Ангеловски избран за директор на ОТА

пред 6 години