Ознака: јани макрадули
во места каде што загадувањето е најголемо, поддршката за инвертори ќе изнесува 100%

Ќе има казни за тие што ќе земат субвенции за инвертер, а пак ќе се греат на дрва, вели Макрадули

пред 5 дена
Македонија

ВО ЖИВО: Пре-конференција на заменик-министерот за животна средина, Јани Макрадули

пред 5 дена
Македонија

Макрадули: СДСМ е посвенета на обезбедување подобар живот на сите граѓаните

пред 2 мес.
Македонија

Макрадули: Ќе се менува начинот за затоплување во повеќе институции кои користат мазут

пред 7 мес.
Одбележување на Денот без возила на фосилни горива

Макрадули: 2019 година клучна во борбата со загадувањето

пред 8 мес.
Презентирани мерките од Програмата за намалување на аерозагадувањето

План за почист воздух: Засадување садници произведени во Македонија, купување еко-автобуси

пред 8 мес.
Поради загадувањето на воздухот и надминување на прагот на информирање

Да не се излегува без потреба и да се користи јавен превоз, вели Макрадули

пред 9 мес.
Македонија

Макрадули: Во споредба со 2016 и 2017 имаме помалку денови со зголемена загаденост (ВИДЕО)

пред 10 мес.
ЈАНИ МАКРАДУЛИ СО ГРАЃАНИТЕ НА ФЕЈСБУК

Планот за чист воздух ќе даде резултати (ВИДЕО)

пред 10 мес.
Поставете му прашање

Maкрадули ќе одговара на Фејсбук за загадувањето

пред 10 мес.
МАКРАДУЛИ НАЈАВИ НОВ ПРОЕКТ

Две училишта во Ѓорче Петров ќе се загреваат еколошки

пред 10 мес.
Македонија

ВО ЖИВО: Обраќање на заменик-министерот за животна средина, Јани Макрадули

пред 10 мес.
Мерки за намалување на загадувањето

Црвени, жолти и зелени налепници за возилата

пред 10 мес.
Економија

Рудник САСА применува најсовремени практики и стандарди за заштита на животната средина

пред 12 мес.