Генералниот директор на Пошта на Република Северна Македонија Јани Макрадули денеска ќе ја посети единицата на поштенската мрежа 1013 Шуто Оризари во Скопје.

Од Пошта на РСМ најавуваат дека поштенската единица ќе ја посетат и министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски и градоначалникот на Општина Шуто Оризари, Курто Дудуш.

На посетата ќе и претходи работна средба во кабинетот на градоначалникот Дудуш