Ознака: Илија Димовски
Димовски за Ахмедовски

До вчера не знаевме дека е министер (ВИДЕО)

пред 3 мес.
Остри критики на опозицијата во Комисијата за финансирање и буџет

Предлог буџетот е мегаломански и неразвоен со популистички мерки

пред 4 мес.
Илија Димовски

Македонскиот народ постојано има чуство дека нешто губи (ВИДЕО)

пред 5 мес.
Македонија

Димовски побара во Преамбулата да влезе Воениот устав на Кресненско востание и документ од Делчев и Петров

пред 5 мес.
Македонија

Димовски: Да се определи до кога ќе важат Уставните измени ако ЕУ се распадне

пред 5 мес.
Македонија

Димовски: Нема да учествувам во ниту една фингирана битка, игра и пресметка во ВМРО – ДПМНЕ

пред 5 мес.
Македонија

Димовски побара се да заврши денеска: „Ова Собрание нема изборен легитимитет да влезе во процедура за измена на Уставот“

пред 5 мес.
Пратеникот Димовски предупредува

Димовски: Со Договорот, СДСМ се откажува од културното наследство на Република Македонија

пред 6 мес.
Иницијатива на пратеникот Илија Димовски

Ќе се формира ли конечно Антикорупциска комисија? (ФОТО)

пред 6 мес.