Ознака: христијан мицскоски
Македонија

Mицкоски номиниран за лидер на ВМРО-ДПМНЕ

пред 2 дена
Македонија

Мицкоски: Доколу не успеам да формирам ефикасна влада, единствена опција се брзи избори

пред 1 месец
Македонија

Mицкоски: Ова е коалиција против криминалот и корупцијата на власта

пред 1 месец
Македонија

Мицкоски за Бугарија: Соработка и почитување, но и реципроцитет, како тие нам, така ние ним

пред 1 месец
Македонија

Мицкоски: Oва е прв чекор до конечна победа (ФОТО)

пред 2 мес.
Македонија

Мицкоски: Лекот против поткупот е масовен одзив на изборите

пред 2 мес.
Македонија

Мицкоски: Заеднички ни е сонот за подобра држава, за ред и поредок, ова е наша заедничка борба

пред 2 мес.
Македонија

Мицкоски: Кога нема избори, Заев тргува со светите работи на овој народ

пред 2 мес.
Македонија

Христијан Мицкоски: Со СДСМ нема ЕУ, зошто има криминал, сиромаштија и нема систем

пред 2 мес.
Македонија

Мицкоски во Гостивар: Со овие на власт не може да е подобро, затоа се потребни промени

пред 2 мес.
Македонија

Мицкоски: Филипче промовира мали зоранчиња

пред 2 мес.
Македонија

Клучни пораки на Мицкоски до идните градоначалници

пред 3 мес.
Македонија

Мицкоски: Со зголемени цени за горивата се подготвува поткуп за изборите

пред 4 мес.
Македонија

Мицкоски: Вие граѓаните ќе одлучите како и на што ќе се трошат парите од вашиот данок, седиштата на институциите ќе ги преместиме низ цела Македонија

пред 4 мес.
Македонија

Мицкоски: Со Резолуцијата јасно се испишани македонските национални и државни линии

пред 5 мес.
Македонија

Мицкоски за португалскиот предлог: Предлог кој е одбиен од Бугарија е бесполезно да се коментира

пред 5 мес.
Економија

Мицкоски: Една милијарда фали во Македонија, украдена е, ја нема

пред 6 мес.
Македонија

Mицоски: Никаде не рековме дека се работи за Вице Заев, тој самиот се препозна

пред 6 мес.
Македонија

Мицкоски: Дигитализација не e PDF формат на учебник, туку мултимедијална интеракција со компјутерот

пред 7 мес.
Македонија

Mицкоски: Јанша ми кажа дека т.н нонпејпер е „комуњарска пропаганда“

пред 8 мес.