Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски објави видео од завчерашниот митинг во Скопје. На него Мицкоски посочува три нешта кои претстојат по локалните избори а тоа се промени, проекти и победи.

Заеднички ни е сонот за подобра држава, за ред и поредок, за подобар живот, за посветла иднина. Ова е наша заедничка борба.Промени,Проекти, Победи .Да заокружиме број 7 и да гласаме за 82!-напиша Мицкоски.