Ознака: еуростандард
Економија

Оштетените штедачи ја поздравуваат одлуката на Уставен суд за поведената постапка за Закон за банки

пред 2 години
Економија

Оштетени штедачи од „Еуростандард“: Сакаме да ја добиеме битката затоа што сме во право и правдата е на наша страна

пред 2 години
Економија

Здружение на оштетени штедачи: ДКСК има надлежност врз извршната а не врз судската власт – ова е невиден апсурд

пред 2 години
Економија

Оштетените штедачи пред Уставниот суд: Еуростандард банка пропадна поради криминални активности на неколку категории луѓе

пред 2 години
Економија

Уставниот суд ја одложи седницата за Законот за банки, оштетените штедачи не се откажуваат: Правдата е на наша страна

пред 2 години
Економија

Оштетени штедачи од Еуростандард: Македонија е единствена земја во Европа во која фирми депоненти во банка не се заштитени и не се обештетуваат

пред 2 години
Економија

Оштетени штедачи: Неделава уставните судии имаат шанса барем делумно да ја вратат довербата во правната држава

пред 2 години
Економија

Оштетени штедачи: На „ЏМС Транспорт“ дооел, со седиште во Арачиново и е одобрен кредит од „Еуростандард“ од 830 илјади евра без никакво обезбедување

пред 2 години
Економија

Џамбазов: Не е точно дека „Брачна игра“ не вратила ниту денар, според документите што ги прати банката половина се вратени

пред 2 години
Економија

Оштетени штедачи: Југотрејдинг од Струмица за кредит од 1,3 милиони евра дал хипотека од 230.000 евра

пред 2 години
Економија

Оштетени штедачи: Уставниот суд има уште една можност да ја исправи неправдата

пред 2 години
Економија

Oштетени штедачи: „Мулти офис“ украде близу три милиони евра од Еуростандард банка

пред 2 години
Економија

Оштетени штедачи од Еуростандард: Како е можно очигледен криминал да помине незабележано со години?

пред 2 години
Економија

Оштетени штедачи: Зошто молчат Зоран Заев и Љупчо Николовски за грабежот во Еуростандард банка?

пред 2 години
Економија

Оштетени штедачи: Љупчо Николовски да се позанимава со јавно признаениот криминал при докапитализација на Еуростандард банка

пред 2 години
Економија

Оштетени штедачи од Еуростандард: Костовски јавно признава криминал и никој не реагира, сите надлежни институции останаа неми

пред 2 години
Економија

Оштетени штедачи: Како е можно да се прави докапитализација на банката со залог од 3 милиони евра од самата Еуростандард банка?

пред 2 години
Економија

Здружението на оштетени штедачи од Еуростандард банка: Уставниот суд да се апстрахира од политички влијанија

пред 2 години
Економија

Здружение на оштетени штедачи на Еуростандард: До кога во Македонија ќе се толерира организираниот криминал?

пред 2 години
Економија

Костовски го прозва Спасовски: Респект за откривањето на криминал со возачките дозволи, но во Еуростандард се работи за посериозен криминал, зошто молчите?

пред 2 години