Ознака: дизел
Економија

Бензините поскапи за 2,5, а дизелот за еден денар

пред 3 недели
Економија

Регулаторна ги намали цените на горивата: Бензините поевтини за два, а дизелот за 1,5 денари

пред 1 месец
Економија

Може да се купат само три литри бензин: Со еден посто од просечната плата во Македонија ќе останете на резерва

пред 2 мес.
Регион

Македонија веќе нема најевтин дизел и бензин во регионот

пред 2 мес.
Економија

Бензините поскапи за 1,5, а дизелот за два денари

пред 3 мес.
Македонија

Бензините и дизелот поскапуваат по два денара

пред 4 мес.
Економија

Бензините поскапи за денар, а дизелот за денар ипол

пред 4 мес.
Економија

Од вечерва на полноќ бензините и дизелот поскапи за 1,5 денари

пред 5 мес.
Економија

Дизелот поевтин, а бензините поскапи за половина денар

пред 5 мес.
Економија

Бензините поскапи за два, а дизелот за денар ипол

пред 5 мес.
Економија

Од полноќ бензините и дизелот поевтини за 3,5 денари

пред 5 мес.
Македонија

Дали канистрите со нафта возачот ги носел по налог на „Беса турс“ или за лична добивка?

пред 6 мес.
Економија

Од вечерва на полноќ дизелот поевтин за денар ипол, бензините остануваат со иста цена

пред 6 мес.
Економија

Бензините поевтини за еден ипол, а дизелот поскап за половина денар

пред 6 мес.
Економија

Бензините и дизелот од полноќ поевтини за половина денар

пред 6 мес.
Економија

Цените на бензините и на дизелот остануваат исти

пред 7 мес.
Економија

Од вечерва на полноќ: Бензините поскапи за два, а дизелот на два ипол денари

пред 7 мес.
Економија

Бензините поскапи за денар ипол, а дизелот за два денари

пред 8 мес.
Економија

Бензините поевтини, а дизелот поскап за еден денар

пред 8 мес.
Економија

Од вечерва на полноќ: Дизелот поевтин за денар ипол, бензините остануваат со иста цена

пред 8 мес.