Ознака: дизел
Македонија

Дали канистрите со нафта возачот ги носел по налог на „Беса турс“ или за лична добивка?

пред 2 години
Економија

Од вечерва на полноќ дизелот поевтин за денар ипол, бензините остануваат со иста цена

пред 2 години
Економија

Бензините поевтини за еден ипол, а дизелот поскап за половина денар

пред 2 години
Економија

Бензините и дизелот од полноќ поевтини за половина денар

пред 2 години
Економија

Цените на бензините и на дизелот остануваат исти

пред 2 години
Економија

Од вечерва на полноќ: Бензините поскапи за два, а дизелот на два ипол денари

пред 3 години
Економија

Бензините поскапи за денар ипол, а дизелот за два денари

пред 3 години
Економија

Бензините поевтини, а дизелот поскап за еден денар

пред 3 години
Економија

Од вечерва на полноќ: Дизелот поевтин за денар ипол, бензините остануваат со иста цена

пред 3 години
Економија

Бензините и дизелот поскапи за еден денар

пред 3 години
Економија

Бензините поскапи за половина, а дизелот поевтин за два денари

пред 3 години
Економија

ВМРО-ДПМНЕ обвинува: Новата давачка трајно ќе го поскапе „дизелот“ за четири денари

пред 3 години
Економија

Суперот 95 поевтин за половина денар, дизелот со иста цена

пред 3 години
Економија

Бензините и дизелот поскапуваат

пред 3 години
Економија

Бензините остануваат со иста цена, дизелот поскап за половина денар

пред 3 години
Економија

Еуросупер-95 поевтин за половина денар, другите цени остануваат

пред 3 години
Економија

БС-95 и дизелот поскапи за половина денар

пред 3 години
Економија

Дизелот поевтин за половина денар, бензините остануваат со исти цени

пред 3 години
Економија

Од вечерва на полноќ бензините и дизелот поевтини за два денари

пред 3 години
Економија

Дизелот поевтинува, а бензините поскапуваат за половина денар

пред 3 години