Ознака: број
Борбата со корупцијата предизвик за граѓаните

Самите се пријавуваат: Кај антикорупционерите се повеќе укажувачи

пред 9 мес.
според статистика

Намален бројот на работници во индустријата

пред 10 мес.
пораст од 12% во споредба со истиот период од 2018 година

Преку аеродромите во Скопје и во Охрид патувале 1,2 милиони патници

пред 1 година
Економија

За прв пат во седум години, богатството на милионерите низ светот се намалува

пред 1 година
Бисерот на Босфор

За пет месеци Истанбул го посетиле рекордни 5,5 милиони туристи

пред 1 година
Македонија

Костадинов: Сиљановска не го знае бројот на војници на Армијата

пред 1 година
Според Еуростат

Бугарија речиси ги преполовила државјанствата за странци

пред 1 година
Нов рекорд

Лувр го посетиле над 10 милиони посетители

пред 2 години
Турскиот претседател Ердоган се пофали

Турција годинава со рекорден број туристи

пред 2 години