Ознака: банка
Економија

Банките во Данска даваат кредити со нула каматна стапка, во Македонија тоа е утопија

пред 2 недели
Доколку сакате да се иселите

Топ 10 земји за живеење и работа за странци

пред 2 недели
извештај за финансиската стабилност од Народната банка

Стрес тестовите кај банките покажаа дека имаат солиден капацитет за потенцијални шокови

пред 2 недели
Добија кривични пријави

Осуммина фалсификувале долари, а четворица вработени во банка ги откупувале

пред 2 мес.
австралиски банкноти од 50 долари со погрешно напишан збор

Печатна грешка вредна 2,3 милијарди долари

пред 4 мес.
Како на филм

Со калашникови ограбиле банка во Скопје

пред 7 мес.
Најмалку 14 жртви од пресметката меѓу полицијата и бандитите

Крвав грабеж на банка во Бразил

пред 9 мес.
Осомничени се 12 лица

Словенечки банкари барале мито за да одобрат кредит

пред 9 мес.
И банкарите незадоволни

Да не се оданочуваат каматите од депозитите до влез во ЕУ

пред 10 мес.