Ознака: администрација
Македонија

Арсовски: СДСМ се заканува на луѓе кои не се нивни членови, ако излезат на гласање дека ќе бидат избркани од работа

пред 5 години
Македонија

Заев: Јавната администрација не се зголемува, туку се намалува

пред 5 години
Македонија

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ лаже за наводни отпуштања од администрацијата

пред 5 години
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Ново полнење на администрацијата од кафекувари до советници во очи на изборен период

пред 5 години
Македонија

Стоилковски: Власта спроведува „Мрежа“ – партизација на јавната администрација

пред 5 години
Манчевски најави

Ако нема датум за преговори нема повисоки плати за администрацијата

пред 5 години
Манчевски го претстави буџетот за администрацијата

Најголемиот дел од парите на МИОА одат во МРТ, АВМУ и радиодифузија

пред 5 години
Македонија

Манчевски: Тој што не работи нема што да бара во администрацијата

пред 5 години
Предлог буџетот за 2019 е најголем досега

Повисоки плати во одбразование, здравство, одбрана

пред 5 години
За притисок најмалку 3 години затвор

Графата за притисоци пред реферндумот засега празна

пред 6 години
Е-маил адресата до внатрешната контрола е: kontrola@skopje.gov.mk

Во град Скопје може да се жалите ако сте незадоволни од администрацијата

пред 6 години
Македонија

Администрацијата повторно ќе се реформира

пред 6 години