Тереза Меј по се изгледа ја загуби поддршка кај Британците. Сагата околу Брегзит и излегувањето од ЕУ со или без договор, ја прели чашата па како едвај да дочекаа таа да најави дека си заминува.

Погледнете како реагираа Британците во еден паб во Лондон кока премиерката ја најави оставката.