Првата дама на Франција, Брижит Макрон си ја повреди раката. Таа паднала на бродот каде летувале со сопругот Емануел и пријателите. Брижит на свеченост се појави со лонгета на десната рака и сите гледаа во неа.

Претседателот деноноќно се грижи за сопругата бидејќи нејзиното движење е отежнато.