Јужнокорејската телевизија КБС објави снимка од повеќе автомобили на севернокорејската делегација кои се испратени во Владивосток, во очи на посетата на лидерот на Северна Кореја Ким Џонг Ун.

На снимките се гледа, црн „мајбах“ и „мерцедес с класа“, кои се испратени со авион од Северна Кореја.

Ким Џонг УН на 25 април во Владивосток ќе се сретне со претседателот на Русија Владимир Путин.