Она што сите стравуваа се потврди. Бегалец падна од авионот во кој беа напикани бегалци во обид да избегаат од Авганистан.

Снимката потврди дека бегалец паднал од леталото бидејќи се врзуваат за авионот на крилата или на моторите и бираат сигурна смрт која ќе се случи и ако останат во земјата.

Чудо пак може да ги спаси ако го преживеат летот врзани за авионот. Но, тие најчесто паѓаат како овој несреќник на фотографијата.