Фанови на кралскиот клуб мислат на Реал Мадрид дури и за време на секс.Учесник на реалното шоу „Остров на искушение“ беше фатен во секс поза со девојка и додека таа уживаше во задоволството тој го рецитираше првиот состав на „Кралевите“.

Kurtoa, Karvahal, Kamavinga, Militao, Alaba, Kros, Modrić, Vinisijus, Rodrigо…..