Еден од водачите на навивачите на ЦСКА од МоскваВладимир Солодовников, кој го доби прекарот Крејзи, загина на бојното поле кај Угљедар, како последица од гранатирање.

Имаше само 32 години. Беше ветеран на  клубот од Москва, член на групата „Shady Horses“.
Владимир Солодовников бил член на волонтерската единица на руската армија „Еспањола“, која ја сочинуваат симпатизери на навивачки групи.

Самата единица има над 600 војници.Навивачите ширум Русија, но и Европа се збогуваат со Крази, кој беше омилен лик меѓу сите навивачки групи во Москва.