Веља невоља се терети дека го убил водачот на соперничката група на навивачите на Партизан Горан Величковиќ-Гокси. Нему му се губи секаква трага и се води како исчезнат.

Велимир Беливук убиството на Гокси го најавил со песната на фолк пејачката Инди насловена „А где журиш бато“.

Слушнете ја