Кристијано Роналдо зеде неколку слободни денови и со партнерката Георгина реши да одмори во Хрватска. За своја дестинација го одбра Дубровник и отседна во еден од најлуксузните хотели каде ноќевање чини 7.000 евра.

Прво што направи кога отиде на плажа беше да позира покрај карпите и да ги покаже „плочките“ на стомакот. За тоа собра милиони лајкови на Инстаграм