Познато е дека Јужна Америка ги има најубавите жени. Таму и жените се луди по фудбал, а доказ за тоа е овогодинешното издание на Копа Америка во Бразил. Таму Перу ја има можеби најатрактивната навивачка.

Станува збор за Марија која од трибините во бујно деколте и црвено-бел комбиnизон ја бодреше својата репрезентација.