Навивачите на Паок уште еднаш ја покажаа својата нетрпеливост кон нашата држава.На натпреварот со Челзи во Лигата на Европа на популарната „Тумба“ беше истакнат транспарент „Македодонија е една и единствена и е овде“.

„Добрососедство“ на дело среде Солун.

Покрај ова, навивачите на Паок се истакнаа и со претепување на неколкумина навивачи на гостите.