Златан Ибрахимовиќ го заврши престојот во САД. Тој на помалку ироничен начин се прости од навивачите на Лос Анџелес Галакси.Иако има 38 години тој нема намера да ја заврши кариерата и ќе се пресели во Италија, најверојатно во Болоња.

 

 

Дојдов, видов, освоив. Фала на Галакси што ме оживеја.Им порачувам на навивачите-го сакавте Златан го добивте Златан.Приказната продолжува.Сега вратете се на гледање безбол-порача Ибра.