Новак Ѓоковиќ е разочаран по елиминација од Дејвис купот.Тој ја прифати вината врз себе и најави дека следната сезона ќе атакуваат на „Салатарата“.

Од Малага, Ноле се упати во Марбеља каде семејството Ѓоковиќ има куќа.Таму ужива со Јелена,Стефан и Тара и мислите полека ги насочува кон Австралија Опен.