По синоќешниот натпревар меѓу репрезентациите на Македонија и на Полска, околу двесте полски навивачи ја минаа ноќта во полициска станица.

Станува збор за преку двесте Полјаци, коишто беа уапсени по масовна тепачка во градскиот парк. Во тепчката учествуваа две групи од полските навивачи коишто се физички се пресметуваа меѓу себе.

Како што информираа од МВР, приведените навивачи биле изведени пред судија за прекршоци.