Златан Ибрахимовиќ колку што е добар фудбалер толку е и добар шоумен. Тој ќе настапува на фестивалот „Сан Ремо“ со песната „Вагабундо“.

Погледнете како беше најавен додека во позадина одеше песната „Јутро је“ од српска фолк пејачка Нада Топчагиќ.