На 22 мајво Белград ќе се случува боксерски спектакл на кој во рингот ќе влезе по подолга пауза Вељко Ражнатовиќ. Мечот е во крузер категорија а промоторите долго време имале провблем да најдат противник кој ќе влезе во рингот со Вељко кој е во одлична форма.

По долга потрага конечно е најден русинот Денис Царјук кој има неверојатни бројки во кариерата со 17 победи и 10 нокаути.

Ќе биде тоа одличен спектакл