Кристијано Роналдо уште една покажа дека е вистински ѕвер и машина. Од своите пријатели на Инстаграм беше предизвикан колку скелкови може да направи за неполна минута. Бидејќи во родната Мадеира и онака му е здодевно тој го прифати предизвикот.

Со 35 години за 45 секунди без никаков напор направи 142 стомачни. Секоја чест.