Арабела Мија е една од најпознатите навивачки на Арсенал. Таа на фудбалерите им вети дека ќе се соблече гола доколку ја освоијат титулата во Премиер лигата. Но, „Тобџиите“  не нишанија како што треба и беа трети на табелата.

Сепак, Арабела делумно го исполни ветувањето и на „Емирејтс“ се појави во тесни пантолони а градите беа потполно “слободни“.