Претседателот на Србија денеска му порача на цроногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ мафијашки групи од Црна Гора да владеат со Србија.

Нема да ти дозволам да владееш со Србија. Владеевте со Србија преку своите кланови и мафијаши и функционери. Сите ги исчистивме сите и ќе продолжиме..Белград веќе нема да се управува од Црна Гора, додека сум жив тоа нема да се случи.Црна Гора секогаш беше полигон за напад на Србија дури и за време на НАТО агресијата.