Косовскиот Албанец, Хисни Реџа, одгледува четири волка од шумата, а еден од нив го нарекол Трамп, пишува софиски „Дневник“.

Реџа ги одгледува волците во село во близина на Ѓаково, што се наоѓа на 80 километри западно од Приштина.