Новинарот Такер Карлсон кој стана познат по интервјуто со Владимир Путин доаѓа во Србија. Ова го објави српската премиерка Ана Брнабиќ која неодамна се сретна со американскиот новинар.

Тој и ветил дека на средината на година доаѓа во Србија и оти голема желба му е да направи интервју со српскиот претседател Вучиќ кој многу го почитува.